Jeroen van Koningsbrugge maakt programma in Californië

Jeroen van Koningsbrugge heeft eigenlijk een sabbatical, maar daar komt niet veel van terecht. Hij gaat een muziekprogramma maken vanuit Amerika. 

In Jeroen In California – Songs Of Life gaat Jeroen van Koningsbrugge zijn eerste solo-album opnemen en voor de gelegenheid laat hij allerlei muzikale vrienden langskomen in Malibu, waar hij tijdelijk woont. 

Roel en Waylon

En dus vliegen mazzelpikken Nick Schilder, Thomas Acda, Nicky Romero, Roel van Velzen, Gers Pardoel, Typhoon, Waylon en Racoon binnenkort richting Los Angeles om Jeroen daar te helpen bij zijn album.

Eindelijk tijd

Jeroen van Koningsbrugge: „Toen ik me een klein jaar geleden afvroeg wat ik zou gaan doen tijdens mijn break in Malibu kwam al snel de gedachte bovendrijven dat ik graag aan een persoonlijk album zou willen werken. Ik heb nu eindelijk tijd voor dingen die ik altijd al wilde doen en muziek maken is iets waar ik de laatste jaren door mijn tv- en filmwerk nauwelijks aan toe ben gekomen.”

Jeroen In California – Songs Of Life bestaat uit acht afleveringen en wordt in het najaar uitgezonden op RTL 4.

Dat Jeroen van Koningsbrugge prima kan zingen, wisten we al. Hij maakte vorig jaar veel indruk met zijn versie van Wit Licht uit The Passion. 


Reageren