Pak je agenda erbij

Jeroen Woe en Niels van der Laan snel weer te zien met nieuw seizoen Even tot Hier

9 maart 2023 09:48 | amusement | Door Judith Regeling

© Annemieke van der Togt
Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn mogelijk al druk aan het brainstormen voor het nieuwe seizoen van Even tot Hier. Het met een Gouden Televizier Ring-bekroonde programma is namelijk vanaf 8 april weer wekelijks te zien.

Dat nieuws heeft Jeroen Woe bevestigd.

Even tot Hier

Even tot Hier heeft intussen weinig introductie meer nodig, want inmiddels weten mensen wel wat ze kunnen verwachten: actuele onderwerpen, vlijmscherpe en verhelderende analyses en vooral de beste grappen en grollen van cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe. Daarnaast is er aan muzikaal vertier ook geen gebrek. Onder leiding van Miguel Wiels toveren de twee heren - vaak samen met wat genodigde gastartiesten - de meest hilarische nummers uit hun mouw. 

Lees ook: Zo maakte Even Tot Hier in recordtempo lofzang op Van Gaal 

Negende seizoen

Het nieuwe seizoen van Even tot Hier is vanaf zaterdag 8 april weer wekelijks te zien en zal lopen tot 20 mei 2023, zo blijkt uit de gegevens van de Ster. Dat betekent dus dat kijkers zich op mogen maken voor 7 afleveringen. Wat daarin aan bod komt, is voor zowel de heren als de kijkers natuurlijk nog niet bekend: ze blikken wekelijks terug op de week die achter hen ligt.

Even tot Hier is vanaf 8 april weer wekelijks rond de klok van 21:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO1.

Meer over