Jessie J stopt met The Voice UK

Zangeres Jessie J stopt met het jureren van kandidaten in The Voice UK. Dit nieuws maakt ze vandaag zelf bekend via haar Twitter-account.

De zangeres nam al twee seizoenen plaats op de beroemde draaiende stoel. Daar stopt ze nu mee, omdat ze haar nieuwe cd wil promoten.

Jessie J's verklaring

In een verklaring op haar Twitter-pagina zegt de 25-jarige zangeres dat ze baalt van haar afscheid. Zo schrijft ze: "Ik heb erg genoten van mijn tijd bij The Voice en ik hoop dat iedereen heeft gezien hoe hartstochtelijk veel ik om de show geef. Toch kan ik niet wachten met het promoten van mijn nieuwe album over de hele wereld en dat heeft nu prioriteit."

Jessie hoopt ooit weer deel uit te kunnen maken van het programma. Ze zegt dan ook dat ze het derde seizoen van The Voice UK nauw in de gaten gaat houden.

Verdrietige fans

Op Twitter stromen al de eerste reacties binnen van verdrietige fans. Zo laat een meisje aan Jessie weten dat The Voice niet hetzelfde zal zijn zonder haar. Waarop de zangeres gevat antwoordt dat haar tour niet hetzelfde zal zijn zonder haar.

The Voice UK

Het vertrek van de zangeres is een flinke klap voor The Voice UK. Het programma kampte het gehele tweede seizoen met tegenvallende kijkcijfers. Er is dus een flinke naam nodig om het programma een boost te geven.

De andere juryleden in het programma zijn rapper Will.I.Am, Tom Jones en The Script-zanger Danny O'Donoghue. Met Danny zou Jessie J afgelopen seizoen een dealtje hebben gesloten, waardoor het programma flink onder vuur kwam te liggen.

Reageren