Voor vervolg Onze Jongens

Jim Bakkum ontpopt zich tot drag queen

6 juni 2019 15:28 | amusement | Door Jef Willemsen

Jim Bakkum en zijn castmaatjes omarmen hun vrouwelijke kant tijdens de opnames van stripperfilm Onze jongens in Miami.

Op Instagram houden Jim en de andere acteurs hun volgers op de hoogte van de opnames van het vervolg op Onze jongens.

Trainen

De opnames in Nederland zijn al enige tijd bezig, maar vorige week vlogen cast en crew naar Miami. Veel tijd om de toerist uit te hangen is er niet, Jim en zijn collega's Juvat Westendorp en Malik Mohammed spenderen ook op locatie veel tijd in de sportschool om hun fysiek op peil te houden. Zo liet Juvat zien hoe hij zijn lichaam in 3 maanden tijd zo droog mogelijk kreeg door een loodzwaar sportdieet.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

L E A N M A C H I N E. Ik krijg de laatste tijd veel vragen over hoe je zo lean kan worden zonder je voeding aan te passen. Het antwoord is volgens mij: onmogelijk. Voeding is 70%, training slechts 30%. Als je dus echt droog wil worden(ik zit nu rond de 6/7% lichaamsvet) dan MOET je dus echt heel strak op je voeding letten. Omdat we best weinig tijd hadden om in vorm te komen heb ik in totaal 1 maand kunnen “bulken” (veel kcal eten) en 2 maanden kunnen “cutten” (heel weinig kcal naar binnen werken). Om toch tot een max resultaat te komen is discipline echt het sleutelwoord. Ik bak alleen in kokosolie en voeg geen zout (houd vocht vast)en andere specerijen(behalve peper, knoflook en uitjes) toe aan mijn eten. Drink alleen maar water (en veel) en leef eigenlijk continue in een staat waar mijn lichaam meer vraagt dan dat ik het toedien. Ik neem dus minder kcal in dan dat ik verbrand en dat zorgt ervoor dat mijn lichaam mijn reserves gaat aanspreken. Het eerste dat je lichaam dan gaat verbranden is je vet. Hou dit lang genoeg vol en zelfs je “onderbuikje” zal verdwijnen als sneeuw voor de zon(en komt er ook als eerste weer aan als je verslapt). Nu wil ik er wel bij zeggen dat als je zo lean bent als dat ik nu ben dat dat niet perse heel gezond voor je is. Zoek voor jezelf dus de balans tussen een gezonde levensstijl en een goed fysiek. De reden dat ik dit nu doe is puur esthetisch voor de film @onzejongens in Miami. Ik ga hierna opnieuw zoeken naar de juiste balans waarin ik weer wat meer kan gaan eten zonder al teveel van mijn vorm te verliezen. Uiteraard is dat een utopie want ik zal dan vast en zeker wel weet wat vet aankomen maar dat is prima en ook gezond. Vergeet niet dat lichaamsvet er ook zit voor een reden. Het beschermd je tegen van alles en nog wat. In het kort: voeding is key maar ga er niet te lang, te ver in. Zoek altijd de juiste balans en blijf hard trainen. Het een kan niet zonder het ander. Dank aan mijn oudere broer @uplifting1 en @3sixty5personaltraining voor de trainingen en de voedingsschems. Veel geleerd de laatste maanden! Oh en neem jezelf niet te serieus. Kus Leandra #miami #onzejongensinmiami #movie #fitness #fit #food #lean

Een bericht gedeeld door Juvat Westendorp (@juvat) op

Drag queens

Maar de heren gaan niet alleen uit de kleren. Jim verraste op Instagram met twee bijzondere sneak peeks. Het lijkt er op dat de strippers in de komende film een travestie act gaan opvoeren. En nu maar hopen dat ze net als de beste drag artiesten kunnen dansen op naaldhakken. Aan de outfits zal het niet liggen.

Meer over