Geruchten laaien op

'Jim Bakkum werkt aan eigen interviewprogramma'

11 oktober 2022 13:16 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Sander Koning
Jim Bakkum mag binnenkort naast 'zanger' en 'acteur' ook 'tv-maker' en 'interviewer' op zijn cv zetten. Het heeft er namelijk alle schijn van dat hij zijn eigen programma gaat krijgen.

De voorbereidingen zijn in ieder geval in volle gang.

Jim Bakkum

Jim Bakkum mag er zelf vanwege zijn contract nog weinig over loslaten, maar hij liet dit weekend wel weten ergens mee bezig te zijn. "Ik heb me zelden zo voldaan gevoeld als afgelopen dagen", schreef de zanger namelijk bij een foto waarop enkel een caravan en een tentje te zien waren. "Hoop het zo snel mogelijk met jullie te kunnen delen."

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Interviewprogramma

Toch kan er in deze huidige tijd - met de diverse juicekanalen om de hoek - weinig geheim blijven, zo blijkt ook nu weer. Reality FB weet al precies wat de zanger heeft uitgespookt: hij zou dit weekend druk zijn geweest met de opnames voor een nieuw tv-programma, dat wordt opgenomen op Camping Bakkum in Castricum. "Jim Bakkum zal met verschillende bekendheden een weekend optrekken, hen interviewen en uiteraard blijven ze logeren," stelt het account.

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau zal hem waarschijnlijk voor één uitzending vergezellen. Zij gaf dit weekend namelijk al een yogales ter gelegenheid van het programma, zo blijkt uit de onderstaande beelden. Of het programma er ook daadwerkelijk komt en voor welke zender/streamingdienst is nog onduidelijk. Het gaat nu nog enkel om een pilot.

Bakkum
Bakkum

Meer over