Jim Bakkum wil Chantal Janzen worden

8 juli 2014 09:47 | amusement | Door Televizier

Jim Bakkum is met zijn naderend vertrek bij SBS 6 op zoek naar een nieuwe uitdaging. Als het aan hem ligt wordt hij de nieuwe Chantal Janzen. 

Donkerblonde haren, een gouden strot, grote acteerprestaties en een aangeboren talent voor presentatie. Het is dat Jim Bakkum niet over gouden lokken beschikt, anders zou je denken dat de bovenstaande opsomming over Chantal Janzen gaat. Dit is voor de 26-jarige presentator geen belediging; hij ziet de blondine als zijn grote voorbeeld. 

Chantal Janzen

Jim Bakkum vertrekt bij SBS 6 om zijn carrière een boost te geven. In Spits zegt de presentator dat hij het voorbeeld van Chantal Janzen graag volgt. "Er wordt door RTL heel goed nagedacht over wat zij kan en wie zij is. Ze is jurylid, doet ook grappige spelshows, presenteert een talentenjacht en acteert in een serie. Omdat zij een theater- en dansachtergrond heeft, zijn al die verschillende rollen geschikt voor haar. Al haar talenten worden zo benut. Als zoiets mogelijk zou zijn, dan zou ik dat heel graag willen." 

Jim Bakkum

Jim Bakkum geeft ook aan dat hij niet altijd in de schijnwerpers hoeft te staan. Hij legt uit dat een human interest-programma daarom goed bij hem past. "Ik hou heel erg van de programma's van de publieke omroep, zoals Over De Streep van Arie Boomsma en Je Zal Het Maar Hebben van Valerio", zegt de 26-jarige Bakkum. "In die programma's gaat het niet om de presentator zelf, maar om de jongeren." 

Presentator

Jim Bakkum zou net als Jamai, zijn medefinalist in Idols, ook graag een rol willen spelen in een talentenjacht. "Jamai gaat nu bijvoorbeeld The Voice Of Holland doen; een ontzettend goede keuze, want hij weet als geen ander hoe de kandidaten zich voelen." 

Wie weet zien we Jim Bakkum binnenkort in de populairste talentenjacht van dit moment.

Meer over