Jim Bakkum zoekt boyband voor FOX

Jim Bakkum gaat op zoek naar mannelijk zangtalent voor een nieuwe boyband voor FOX. Hij gaat ook als zenderstem aan de slag. 

Jim Bakkum staat er in zijn boybandshow niet alleen voor. Hij doet het samen met K3 zoekt K3-presentator Niels Destadsbader en de Vlaamse Songfestival-inzending van dit jaar Laura Tesoro. Het is niet haar eerste presentatieklus, want dit najaar verschijnt ze in Belgium’s got talent op de grootste commerciële zender van Vlaanderen: VTM.

Anders dan Next boy/girlband

Waar het bij SBS 6’s The next boy/girlband draait om de looks, staan ‘zingende fotomodellen en funky dancemoves’ juist niet bovenop de eisenlijst bij het programma van FOX, dat het programma maakt met VTM. Muziek willen maken moet de beweegreden zijn voor iedereen die aast op een plekje in de boyband. Of het een duo, trio of kwartet wordt is niet vooraf bekend.

Jim Bakkum

Jim gaat veel meer voor FOX doen: hij wordt de vaste zenderstem en hij presenteert evenementen en lokale producties. De programmadirecteur van FOX is blij met zijn nieuwste aanwinst: “Hij is avontuurlijk ingesteld, soms een tikje rebels maar altijd stijlvol.”

De boybandshow gaat in het begin van 2017 bij beide zenders van start. Inschrijven kan nog.

Reageren