Jim wint The Voice of Holland 2018

16 Februari 2018 22:51 | amusement | Door Televizier

Jim van der Zee is de winnaar van The voice of Holland 2018. De conservatoriumstudent versloeg in de finale levensliedzangeres Samantha.

Daarvoor had hij achtereenvolgens al Demi en Nienke al afgeschud. Jim was al vanaf de auditierondes een van de favorieten voor de eindoverwinning. Hij mocht een beker, een auto en een platencontracht mee naar huis nemen.

Hoe verliep de finale?

Demi, Nienke, Jim en Samantha moesten flink aan de bak in de finale van The voice of Holland. Er waren duetten met Gerard Joling, Waylon, Vinchenzo en Jennie Lena en alle kandidaten zongen ook nog hun auditienummer voordat de eerste afvaller bekend werd. Dat was Demi, de pupil van Ali B. En dat was niet geheel onverwacht.

Kimberly

Kimberly maakte na haar jammerlijke en veel besproken aftocht van twee weken geleden een glorieuze comeback met The ladies of soul en River deep mountain high.

Andere opvallende zaken in deze finale van The voice.

En natuurlijk Lil' Kleine

De singles

Vervolgens was het tijd voor deel 2 van de finale waarin de drie overgebleven kandidaten hun nieuwe single ten gehore brachten. Voor Nienke was dat Ex’s & Oh’s van Elle King.

Samantha deed Let me try again van Frank Sinatra maar dan vertaald naar Geef je weer aan mij.

Jim heeft als single I'm on fire van Bruce Springsteen.

Nienke moest het veld ruimen zodat Samantha en Jim het met elkaar konden uitvechten en daarna was het weer tijd voor reclame.

 De meeste kijkers konden wel leven met de overwinning van de zoetgevooisde Jim.

Meer over