Na maanden thuis...

Jimmy Fallon keert ondanks coronacrisis terug naar de studio met Tonight Show

14 juli 2020 13:21 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot Instagram
In de Verenigde Staten grijpt het coronavirus steeds meer om zich heen, toch is Jimmy Fallon vanaf deze week weer met zijn Tonight show teruggekeerd naar de studio in hartje New York.

Maandag was de eerste aflevering van de 'coronaproof' Tonight show en dat was best even wennen.

Ingetogen

Normaal gesproken kenmerkt Fallons Tonight show zich door het uitzinnige publiek en de doldwaze grappen van de host, maar daar leende de situatie zich niet voor. Na een lichtkomische introductie begon Jimmy de show ingetogen op een kruk. Hij stond stil bij de gevolgen van de coronacrisis en de vele slachtoffers die met name in de eerste weken te betreuren waren in New York City. Verder heeft de show geen publiek, houdt iedereen afstand en bellen gasten in via Skype.

Thuisshow

Op 13 maart was de laatste studioshow van alle New Yorkse late night programma's. Sindsdien zenden de presentatoren uit vanuit hun eigen huis. Jimmy maakte er zoveel mogelijk een feestje van met zijn vrouw en hun twee jonge dochters waardoor het groots opgezette showprogramma een hele nieuwe, warme en huiselijke sfeer kreeg. Fallon is de eerste die weer terugkeert naar zijn studio. Aan de westkust was Conan O'Brien hem een week voor, hij maakt  zijn praatprogramma sinds begin juli vanuit het Largo theater in Los Angeles. Jimmy's concurrenten Stephen Colbert en Trevor Noah zitten tot nader orde thuis.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

We’re making sure everyone is safe as we return to #FallonTonight in NYC!

Een bericht gedeeld door The Tonight Show (@fallontonight) op

Meer over