Jinek vervangt Pauw in de winter

14 Augustus 2014 10:35 | amusement | Door Televizier

Eva Jinek neemt in de winter het stokje over van Jeroen Pauw en komt met een eigen praatprogramma op de late avond. 

Jeroen Pauw gaat vanaf september aan de slag met zijn eigen VARA-talkshow Pauw. In de winter neemt de talkshowhost pauze en mag niemand minder dan Eva Jinek het gat opvullen met haar eigen praatprogramma. 

KRO-NCRV

De nieuwe presentatieklus van Eva Jinek is goed nieuws voor KRO-NCRV. Het leek er even op dat de presentatrice de plaats van Pauw & Witteman ging overnemen, maar helaas voor de blondine ging de voorkeur uit naar Jeroen Pauw. Nu Pauw in de winter een korte break neemt, krijgt Jinek toch nog haar zin.

Knevel & Van den Brink

Afgelopen winter was Knevel & Van den Brink nog het vervangende praatprogramma van Pauw & Witteman. De EO-presentatoren zijn sportieve verliezers en feliciteren Eva Jinek met haar plekje op de late avond. ‘’Wij willen Eva Jinek van harte feliciteren met het feit dat ze dit gaat doen in de winter en wensen haar daarbij veel succes. Wij hopen er in de zomer weer gewoon te zijn’’, aldus Andries Knevel en Thijs van den Brink. 

Eva Jinek

Het is nog maar de vraag of de twee EO-presentatoren Pauw in de zomer van 2015 mogen vervangen. Wanneer Eva Jinek met haar programma zorgt voor hoge kijkcijfers, dan is de kans zeer groot dat de blondine ook in de zomerstop de talkshow van Jeroen Pauw vervangt. Dit melden bronnen in Hilversum aan het AD.

Gelukkig voor Jeroen Pauw presenteert de blondine de tijdelijke talkshow helemaal alleen.

Meer over