Job en Anna weer samen in GTST?

24 december 2015 13:36 | amusement | Door Televizier

© GTST app

In de GTST Meerdijk app zijn verrassende beelden opgedoken van ex-geliefden Anna (Barbara Sloesen) en Job Zonneveld (Jord Knotter). Ze hebben het héél gezellig.

Eerder werd in de GTST-app al onthuld dat Anna in het verleden een relatie had met Job, die ze leerde kennen tijdens een rondreis door Laos.

Betrapt in badhanddoek

Destijds wist het tweetal nog niet dat ze banden met Meerdijk hebben. Job is de zoon van Rik de Jong (Ferri Somogyi) die als backpacker door het Aziatische land trok toen hij de biseksuele Anna tegen het lijf liep. In de Meerdijk app is te zien hoe ze elkaar troffen. Anna glipte om nog onbekende redenen Jobs hotelkamer binnen om zijn spullen te doorzoeken nét toen hij onder de douche staond. Hij betrapt haar en dan volgen stomende scènes waarin de badhanddoek valt.

Afbeelding 

Oude liefde roest niet

Zo'n vakantieliefde is leuk, maar Job heeft de mysterieuze Anna nooit echt kunnen vergeten zo schreef hij in een brief aan zijn vader. In de app gaf Rik die brieven onlangs aan goede vriend Jef (Bartho Braat) die zich rot schrok toen hij Anna herkende op de foto's. Binnenkort keert de zoon van Rik terug naar Meerdijk en dan is het een kwestie van tijd tot hij Anna weer treft. Zij is momenteel heel gelukkig met haar vriendin Wiet (Pip Pellens). Maar in GTST kunnen de zaken snel veranderen...

Lees ook:
Job Zonneveld keert terug naar GTST

Meer over