Job Zonneveld keert terug naar Meerdijk

8 december 2015 16:19 | amusement | Door Televizier

© Twitter

Goed nieuws voor de kijkers van GTST. Na de terugkomst van Robert, Linda en Rik is het nu ook de beurt aan Job Zonneveld om terug te keren in de serie. Dit laat Shownieuws weten.

Job Zonneveld is de zoon van Rik de Jong en de oudere broer van Rikki de Jong. De rol wordt gespeeld door de 26-jarige Jord Knotter. Hij heeft een rol in de film Sneekweek en was de afgelopen jaren te zien in Flikken Maastricht, Moordvrouw en Celblok H. Daarnaast is hij lange tijd de voice-over geweest van Shownieuws.

Onbekend

Het is nog onbekend vanaf wanneer Jord de rol van Job gaat vertolken in de serie. En ook is het nog maar de vraag of hij alleen op bezoek komt in Meerdijk of dat hij voorgoed blijft.

Teun Kuilboer

Job Zonneveld maakte zijn intrede in de serie in het jaar 2000. Rik kreeg na de dood van zijn ex-vriendin Nathalie te horen dat hij een zoon bij haar had verwekt. Op haar begrafenis maakte Rik kennis met de 16-jarige Job. De rol van Job werd eerst gespeeld door Teun Kuilboer en later door Daan Roelofs. Job werd in 2002 uit de serie geschreven omdat de makers op dat moment geen toekomst meer zagen in het personage. 

Lees ook: Eerste beelden GTST terugkeer Ferri Somogyi 

Stijn Fransen maakt vlak voor kerst GTST-debuut

Meer over