Leugendetector

Jochem van Gelder na tien jaar herenigd met wereldberoemde Wilco

31 december 2021 10:57 | amusement | Door Ingelise De Vries

© Screenshot Alles Kids
Presentator Jochem van Gelder is herenigd met de inmiddels toch wel legendarische Wilco. Het jongetje werd tien jaar geleden aan een leugendetector gekoppeld en ging vervolgens viral.

En nu zijn Jochem van Gelder en Wilco weer herenigd. De presentator en internetheld zijn de studio ingedoken voor een nieuw interview, kondigt Van Gelder aan. Vanaf 2 januari is die op het YouTube-kanaal van de presentator te zien.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jochem van Gelder (@jochemvgelder)

Wilco aan de leugendetector

Tien jaar geleden kwam de toen zesjarige Wilco langs in het programma Alles Kids op SBS6. In de aflevering vraagt Jochem van Gelder hem naar allerlei persoonlijke dingen. Of hij wel eens op een leugendetector is aangesloten, bijvoorbeeld. "Niet vaak", antwoordt de zesjarige.

'Madawasnie'

Ook waar hij woont, met wie en of papa of mama het leukst is zijn vragen. In eerste instantie antwoordt Wilco heel politiek correct 'allebei', maar dan kleurt de detector rood. "Mama", verbetert de kleine Wilco zich. "Omdat ze grapjes maakt."

Op de vraag wat voor grapjes, vertelt Wilco dat ze hem ooit vertelde dat hij naar de dokter moest vanwege een waterhoofd. "Maar dawasnie", was het inmiddels iconische antwoord van de knul.

Wilco de vlogger

Het interview met de leugendetector heeft Wilco geen windeieren gelegd: hij heeft inmiddels een aardig aantal volgers op Instagram en doet het met 33.000 abonnees ook goed op YouTube.

Meer over