Jochem van Gelder presenteert nieuw SBS 6-programma We Are Family

Jochem van Gelder is het gezicht van de splinternieuwe SBS 6-show We Are Family. Het belooft een positief programma te worden.

SBS 6 komt met het nieuwe, gezellige tv-programma We Are Family. Verschillende generaties binnen een familie treden samen op in tv-show. “Het kan van alles zijn. Het kan zang zijn, cabaret, dans, acrobatiek. Het is geen keiharde wedstrijd waarbij we een strenge jury hebben die zegt: ‘Dit was niet goed en dat was niet goed.’ Het zijn vooral de verhalen achter de gezamenlijke hobby’s en passies. Daar draait het om”, aldus presentator Jochem Van Gelder.

Jochem van Gelder

Jochem van Gelder meldt dat het geen serieuze talentenjacht is, het wordt puur vermaak. “We zoeken geen virtuozen of wonderkinderen, maar leuke, aandoenlijke en enthousiaste kids, die samen met één of meerdere familieleden optreden, aldus Van Gelder.“Van een moeder-dochter balletperformance, een opa die samen met zijn kleinzoon goochelt, een zingende familie tot een schattig kind dat samen met haar grote voorbeeld, haar vader, drumt! In We are family gaat het vooral om de FUN van het meedoen!”

We Are Family

SBS is nog op zoek naar kandidaten. “Elke samenstelling is mogelijk, zolang je maar familie bent en er minimaal één kind meedoet”, besluit de presentator.

Jochem van Gelder presenteerde eerder het programma Pas Oplichters.

Reageren