Jochem van Gelder wil meer dan Lachen Om Home Video's bij SBS 6

13 Maart 2017 11:16 | amusement | Door Televizier

© Michel Schnater

Jochem van Gelder hoopt op meer klussen bij SBS 6 dan alleen het filmpjesprogramma Lachen om home video's. Binnenkort heeft hij daar een gesprek over met de zenderleiding.

Jochem staat weer volop in de belangstelling sinds zijn deelname aan het razend populaire Wie is de Mol?, waarin hij het tot de finale schopte. Met zijn lollige acties en snedige commentaar was de SBS 6-ster een zeer geliefde kandidaat. Dat roept de vraag op waarom de presentator bij SBS eigenlijk alleen te zien is in een funniest-homevideos-show.

Karig

"Dat is inderdaad wat karig", zegt Jochem op Radio 10. "Ik denk dat iedereen het daar wel over eens is, ook bij SBS." Jochem zou graag weer meer doen op televisie. "Mijn ambitie is nog steeds levensgroot. Ik wil dolgraag programma’s maken, dat moge duidelijk zijn. Binnenkort is er een gesprek."

Mona Lisa

Na jaren het gezicht te zijn geweest van Praatjesmakers bij de NCRV, stapte Jochem in 2012 over naar SBS 6. De zender zette hem eerder in voor shows als Het beste idee van Nederland en Bonje met de buren. "Als ik nu terugkijk en alles op een rijtje zet," aldus Jochem, "kan ik alleen maar diezelfde glimlach hebben als Mona Lisa."

Lees ook:
Door Jochems verdachte acties dacht Thomas serieus dat er twee Mollen waren

Meer over