Ze zijn bijna terug

Johan Derksen: ‘Kijkers willen langere uitzendingen van Vandaag Inside'

5 augustus 2022 11:21 | amusement | Door Esther Hut

© Veronica

Nog ruim een week en dan mogen Wilfred Genee, Johan Derken en René van der Gijp weer aan de bak. Het nieuwe seizoen van Vandaag Inside gaat namelijk vanaf 15 augustus weer van start en daar hebben de mannen zeker zin in.

René en Johan zaten gisteravond bij Hélène Hendriks aan om te praten over de UEFA Conference League wedstrijden.

Nieuw seizoen

Na afloop voelde de presentatrice de mannen nog even aan de tand over het nieuwe seizoen en vroeg of ze er een beetje zin in hadden.

“Ja tuurlijk,” zegt René. “Ik vond het afgelopen half jaar heerlijk dat uurtje.” Johan haakt even in over hoe het er in het verleden aan toe ging. “Wij zijn natuurlijk gemarteld jarenlang met een programma van twee uur. Er bestaat op de hele wereld geen talkshow die twee uur duurt, alleen bij ons. Na de derde commercial break wist je niet meer waar je het over moest hebben. En dit uurtje (van Vandaag Inside red.) vliegt om.”

Langere uitzendingen?

René vertelt dat andere mensen dat ook vinden. En er zelfs kijkers zijn van wie de uitzending wel wat langer mag. “Maar dat zeiden ze in het verleden niet,” grapt René. “Toen waren ze al drie keer in slaap gevallen.”

De lengte van de uitzendingen blijven ook in het nieuwe seizoen hetzelfde, maar er komt zoals bekend wel een nieuwe talkshow bij, Veronica Offside, gepresenteerd door Wilfred Genee en zijn vaste gasten Wim Kieft, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde.

Veronica Offside is elke maandag en vrijdag te zien om 20:30 uur op Veronica en Vandaag Inside is weer dagelijks te zien vanaf 21:30 uur op SBS6. Beide talkshows zijn vanaf 15 augustus te zien.

Meer over