Geen penetratie

Johan Derksen nuanceert kaarsenverhaal in Vandaag Inside

27 april 2022 22:28 | amusement | Door Irma Tomas

© Talpa
Johan Derksen kreeg nogal wat over zich heen nadat hij dinsdagavond een onsmakelijke persoonlijke anekdote deelde in Vandaag Inside.

In het verhaal wekte Derksen de indruk dat hij als twintiger in een dronken bui een evenzeer dronken vrouw met een kaars had gepenetreerd nadat zij in slaap was gevallen. Derksen zei dat hij zich schaamde voor het voorval maar dat hij het toch vertelde omdat iedereen wel eens een jeugdzonde begaat. 

Talpa wil een gesprek

Woensdag viel vervolgens iedereen over de opiniemaker heen en werd er massaal geroepen om zijn ontslag. Ook werkgever Talpa zei in een verklaring enorm geschrokken te zijn. Het bedrijf wil op korte termijn een gesprek met Derksen. 

Tussen de benen

In de uitzending van woensdag vertelde Johan Derksen dat het verhaal toch net even anders in elkaar stak. De bewuste kaars was niet in de jongedame gestoken maar tussen haar benen gezet. Een belangrijk verschil. Het vervolg van de uitzending was desondanks bijzonder ongemakkelijk.

Yesim Candan

Gaste Yesim Candan wilde alsnog excuses horen van Derksen, René van der Gijp zei het hele verhaal niet te geloven en dreigde later met opstappen omdat hij er geen zin meer in had. Özcan Akyol probeerde intussen de boel bij elkaar te houden. 

Roos Schlikker

Het verhaal van Derksen heeft in ieder geval al één gevolg: vaste gaste Roos Schlikker heeft laten weten voortaan niet meer aan te willen schuiven. Of het incident gevolgen gaat hebben voor Derksen zelf, merken we later

Meer over