Kutstukjes

Johan Derksen maakt hevige ruzie met Angela de Jong in Vandaag Inside

14 september 2022 09:57 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot Vandaag Inside
Johan Derksen wilde in Vandaag Inside even aan Angela de Jong kwijt dat hij haar columns over John de Mol niet waardeert. En die discussie liep behoorlijk uit de hand. Hij noemde Angela o.a. 'eng' en zei dat ze 'kutstukjes' schrijft. Het leverde behoorlijk spannende televisie op. 

Johan Derksen wordt in Vandaag Inside door Wilfred Genee standaard de voorzitter van de fanclub van John de Mol genoemd en dinsdag maakte hij die kwalificatie meer dan waar. Gaste Angela de Jong wist vast niet wat haar overkwam toen ze het slachtoffer werd van de woede van Derksen die vindt dat Angela in haar columns in het AD te vaak te negatief schrijft over John de Mol. 

Je bent echt een vrouw

'Wij durven hier alles over John de Mol te zeggen, maar ik vind het stuitend wat jij doet en ik vind ook dat jouw hoofdredacteur je erop aan moet spreken, want je bent ongeloofwaardig', zei hij onder andere. En ook: 'die kutstukjes van jou beginnen me tegen te staan'. Angela liet zich niet intimideren door 'de snor' die de discussie eindigde met het vreemde argument. 'Jij bent echt een vrouw!'. En daar viel geen speld tussen te krijgen. 

Je kunt de hele discussie hier terugkijken. 

Meer over