'Eigen stem'

Johan Derksen sneert naar Trijntje en We Want More

20 april 2021 08:41 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot Veronica
Johan Derksen heeft naast voetbal ook verstand van muziek. Uitspraken van Trijntje Oosterhuis in We want more schoten hem dan ook flink in het verkeerde keelgat.

In de maandaguitzending van Veronica inside werd de muziek verzorgd door blueszanger Sean Webster. De Britse artiest had eerder meegedaan aan We want more en daar wilde Johan wel wat over kwijt.

Ali B

Allereerst kreeg Ali B een veeg uit de pan omdat de rapper niets van bluesmuziek zou weten. Sowieso vindt Derksen het een noodzakelijk kwaad dat artiesten voor hun eigen bekendheid mee moeten doen aan 'spelletjesprogramma's' als We want more. Maar dan verdienen ze wel eerlijk commentaar.

Trijntje

In We want more deed Ali's medejurylid Trijntje Oosterhuis ook een duit in het zakje. Oosterhuis zou Webster graag 'in zijn eigen stem' willen horen zingen. Volledig tegen het zere been van Johan die met Sean op tournee is geweest en precies weet hoe hij klinkt. Sowieso meent Derksen dat als iemand niet haar eigen stem gebruikt het Trijntje wel is: "Dat is een gotspé. Mevrouw Trijntje Oosterhuis doet al jaren een soulzangeres na!"

Meer over