Johan Derksen te gast in nieuw seizoen 5 Jaar Later

17 november 2016 16:50 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 7

Jeroen Pauw keert in de laatste dagen van 2016 terug met Vijf jaar later, waarin hij traditiegetrouw terugblikt met BN'ers op de afgelopen vijf jaar.

Er valt een boel te bespreken: in 2011 won Derksen de Gouden Televizier-Ring voor Voetbal international, daarna heeft hij niet bepaald stilgezeten ondanks het bereiken van de pensioensgerechtigde leeftijd. Er waren interne spanningen bij VI, hij werd ontslagen als hoofdredacteur van het gelijknamige tijdschrift, haalde de woede van homo's en van Sylvana Simons op de hals en ontpopte zich tot voorvechter van de Nederpop met een eigen muziekfestival in Grollo. 

Gasten 5 jaar later

Naast 'de snor' verwelkomt Jeroen in de nieuwe 5 jaar later serie ook tv-priester Antoine Bodar, komiek Jeroen van Koningsbrugge, PvdA-kopstuk Diederik Samsom, schrijfster Heleen van Royen en schaatster Ireen Wüst. 

Gordon

5 jaar later is doorgaans behoorlijk spraakmakend. Klapper was de aflevering met Gordon eind december waarin hij een boekje open deed over de misstanden achter de schermen van de Toppers en het vermeende drankprobleem van René Froger.

Meer over