Ladies Night

Johan Derksen ziet geen heil in confrontatie met Olcay Gulsen

6 maart 2020 09:03 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot
Johan Derksen ziet geen heil in een bezoek aan Ladies Night. De bromsnor van Veronica Inside wil niet bij Merel Westrik en in dit geval Olcay Gulsen aanschuiven, omdat het volgens hem alleen maar hen ten goede zou komen.

"Een confrontatie? Daar zie ik niet zoveel in", reageert Derksen op Radio Veronica in het programma van collega Wilfred Genee. Derksen haalde ook nog de tegenvallende kijkcijfers van de talkshow aan. "Er kijkt geen hond naar hun programma. Ik vind die vrouwen helemaal niet ongezellig, maar waarom zouden we met ze zitten? Zij mogen zeggen wat ze willen en wij ook."

Gal spuwen 

Afgelopen woensdag spuwde Olcay haar gal over de Veronica Inside-mannen door ze te omschrijven als 'drie fucking irritante, lelijke leeghoofden, eikels gewoon'. Johan Derksen zou Johan Derksen niet zijn als hij daar niet nog een schepje bovenop deed. Toen Wilfred Genee hem vroeg de dames te typeren antwoordde Johan grappend: "Niet als domoren. Als kutwijven."

Geluid 

Het tweede seizoen van Ladies Night kende woensdag wat opstartproblemen. Het geluid was niet altijd even goed in de haak, maar de opmerking van Olcay over de VI-heren was niet te missen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Meer over