Voorlopig geen VI

Johan Derksen in het ziekenhuis na val van trap

3 april 2019 16:38 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot
Johan Derksen is in de nacht van dinsdag op woensdag van de trap gevallen in zijn huis in Grolloo. De analyticus van Veronica Inside heeft daarbij een gebroken arm, breuken in het gezicht en een zware hersenschudding opgelopen.

Volgens Wilfred Genee, die melding van het ongeluk maakte in de radiouitzending van Veronica Inside, nam de 70-jarige Derksen de verkeerde deur toen hij 's nachts naar het toilet moest, waarna hij voorover van de trap viel.

Ziekenhuis

Na enige tijd buiten bewustzijn te zijn geweest, werd Derksen met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. "Mogelijk wordt hij morgen al ontslagen uit het ziekenhuis, maar we gaan hem de komende weken de nodige rust gunnen."

Uitzending

De markante analyticus miste in zijn tv-loopbaan nog nooit een uitzending van Veronica Inside, dat eerder door het leven ging als Voetbal International en Voetbal Inside. Aankomende vrijdag moet hij echter verstek laten gaan en is Jan Boskamp zijn vervanger. Op maandag 8 april wordt zijn plek ingenomen door Hans Kraay jr.

Meer over