En op RTL 4...

Johan en René voor de webcam in VI Oranje Blijft Thuis

Voetbal inside doet dagelijks verslag van het komende WK voetbal, maar René van der Gijp en Johan Derksen zijn niet elke dag in de studio. De commentatoren zijn echter wel thuis voor de buis te zien.

Althans, dat belooft presentator Wilfred Genee die aan RTL Boulevard de eerste details van de nieuwe RTL4-talkshow VI Oranje blijft thuis prijs gaf. 

Geen zin

Het leek lange tijd onzeker of de heren van VI wel aandacht zouden besteden aan het WK voetbal. Niet alleen omdat ze onlangs hun overstap van RTL naar Talpa aankondigden, maar ook omdat het Nederlands elftal niet van de partij is. Dat zou het volgens Johan Derksen zo goed als onmogelijk maken om dagelijks een amusante uitzending te vullen.

Thuis voor de buis

De oplossing is om René en Johan niet dagelijks aan tafel uit te nodigen, maar ook te kiezen voor andere gasten zodat ook niet-voetbalgerelateerde onderwerpen aan bod kunnen komen. Gijp en Derksen zouden echter wel vanuit hun eigen huiskamer te zien zijn terwijl ze de uitzending volgen. Of de heren ook een interruptiemicrofoon meekrijgen is de vraag.

VI Oranje blijft thuis is vanaf 14 juni te zien op RTL 4

Meer over:

Reageren