John de Mol vernieuwt audities The Voice

John de Mol kan niet stil blijven zitten. The Voice of Holland mag dan wel mateloos populair zijn, volgens de Mol is er altijd ruimte voor verbetering.

Om deze reden heeft de mediamagnaat besloten om een nieuw element toe te voegen aan de blind auditions van The Voice of Holland. Aan RTL Boulevard onthult De Mol dat het om de blind-blind audities gaat "met een kandidaat van wie niets bekend is en die je niet ziet. Zo gaat de kijker meemaken hoe het is om coach te zijn."

Ilse de Lange

Dit is niet de enige verandering, ook de jury kent twee nieuwe gezichten. Roel van Velzen en Nick & Simon worden namelijk vervangen door Ilse de Lange en Ali B. Ook hier is John erg over te spreken: "Wij merkten dat met het wisselen van de coaches het programma een nieuwe dimensie kreeg."

Emmy Awards

Al deze vernieuwingsdrang legt John de Mol geen windeieren. Gisteren wist hij negen Emmy Awards nominaties binnen te slepen voor de Amerikaanse The Voice. De media tycoon is dolblij met dit goede nieuws: "Ongelofelijk, negen nominaties is echt heel veel, daar ben ik heel trots op."

Vorig jaar viel The Voice of Holland nog in de prijzen bij de het Gouden Televizier-Ring Gala.

Reageren