John Williams presenteert bakshow Ja, Ik Wil… Een Taart

In het najaar van 2016 presenteert John Williams het bakprogramma Ja, ik wil… een taart op RTL 4. Drie bakduo's gaan de strijd aan om de mooiste bruidstaart te bakken voor het bruidspaar.

Terwijl het bruidspaar de geloftes aflegt en traantjes weggepinkt, werken de bakduo's zich al uren een slag in de rondte om de taart op tijd af te hebben. Die moeten ze vervolgens ook nog even naar de bruidlocatie brengen.

Bruidspaar bepaalt

Het lot van de bakkers ligt uiteindelijk in de handen van het bruidspaar. Zij bepalen welke taart het beste bij ze past en welk duo wint. De kijker ziet niet alleen de bakstrijd, maar krijgt ook een intiem inkijkje in de bruiloft.

De mooiste dag van je leven

Presentator John Williams heeft er zin in: "We mogen de hele dag te gast zijn op een prachtige bruiloft. Met de bakduo’s nemen we de opdracht op ons om het allerbelangrijkste van de dag, na de ring en jurk te verzorgen. Dan is het best spannend of de bruidstaarten in de smaak vallen bij het bruidspaar."

Hulpshows

Hij presenteert normaal gesproken vooral hulprogramma's als Help, mijn man is klusser en Een dubbeltje op z’n kant (foto). Sinds vorig jaar is John ook bij RTL 5 te zien als presentator van De slechtste chauffeur van Nederland.

Huwelijk voor John?

Zelf voelt John Williams er niet zoveel voor om te trouwen vertelt hij in 100% NL ochtendshow van Lex Gaarthuis. "Als ik naar mezelf kijk heb ik het niet nodig in mijn relatie. Wij zijn zo al perfect gelukkig. Maar waar ik het eerder helemaal uitsloot zeg ik nu eigenlijk geen ja en geen nee meer. Het zou zomaar kunnen in de toekomst."

Aanmelden

RTL en Blue Circle zijn nog op zoek naar bruidsparen die in juli of augustus in het huwelijksbootje stappen. Aanmelden kan hier.

Vanaf dit najaar is Ja, ik wil… een taart te zien bij RTL 4.

Meer over: