Camping De Wildernis

Johnny de Mol presenteert nieuw realityprogramma in Afrika

15 november 2023 10:37 | amusement | Door Faye Heijnis

© Danny Weijman
Johnny de Mol reist voor het nieuwe realityprogramma Camping De Wildernis af naar Afrika. In het nieuwe format uit de koker van Talpa strijden Nederlandse gezinnen in de ongerepte natuur van Botswana om een geldprijs.

In Camping De Wildernis moeten vier Nederlandse gezinnen die 'nooit verder zijn geweest dan de camping in Nederland' overnachten op een camping midden in de natuur van Botswana. Ze komen oog in oog te staan met de wilde dieren in Afrika, die ze moeten fotograferen om zo veel mogelijk geld te verdienen. Hoe zeldzamer, hoe beter. Een beetje Het Perfecte Plaatje dus, maar dan met onbekenden en een Talpa-sausje.

Deelnemers Camping De Wildernis 

Talpa stelt meteen ook de deelnemers voor: echtpaar Dirk en Jolanda, 'powervrouwen' Judith, Melanie en Nathalie, moeder en dochter Katja en Lola en 'ras-Hagenezen' Michel en Anette en dochter Jemaica. 

Camping De Wildernis is vanaf maandag 1 januari elke week om 20.30 uur te zien op SBS6. Direct na de uitzending verschijnt de aflevering ook op Prime Video.

Waar is De Mol? 

Afrika is bekend terrein voor Johnny de Mol. Zo is hij voor Waar is De Mol? al meerdere keren naar het continent afgereisd, onder anderen met rapper Lil Kleine (Tanzania), Lieke van Lexmond (Botswana) en Peter R. de Vries (Ghana).

Meer over