Hulp-programma

Nieuw programma voor Johnny de Mol: De Mol’s Hoop

15 februari 2021 11:11 | amusement | Door Irma Tomas

© Nick van Ormondt
Johhny de Mol gaat in zijn nieuwe SBS-programma De Mol's hoop gezinnen helpen die het moeilijk hebben. Hij koppelt ze aan een succesvolle ondernemer die de boel weer op de rit moet helpen.

In elke aflevering stelt Johnny een succesvolle ondernemer voor aan een gezin in moeilijkheden. Deze man of vrouw geeft de gezinnen geen zak geld, maar helpt ze met werk, een woning relatietherapie of goede adviezen. 

In 10 weken moet het beter gaan

Het gaat om gezinnen die diep in de put zitten zonder enige uitzicht op een betere toekomst. De ondernemer in kwestie krijgt 10 weken de tijd om de gezinnen weer hoop te geven. 

Mijn gezien gaat failliet

De Mol's hoop lijkt sprekend op een programma dat eerder werd gepresenteerd door John Williams op RTL 4. In Mijn gezin gaat failliet deed John al eens precies hetzelfde. Dat programma hield na 1 seizoen op te bestaan. 

Johnny de Mol

Johnny de Mol: “Het kan je zomaar gebeuren: van de ene dag op de andere in armoede belanden. Door ziekte, een ongeval, een ruzie, een trauma uit het verleden, het domweg maken van verkeerde keuzes… en voor je het weet zit je jarenlang in de ellende. Maar wie weet, misschien kunnen we iets doen.”

De Mol's Hoop is te zien vanaf woensdag 24 maart om 20.30 uur bij SBS6.

Meer over