Twee vingers in de lucht

Johnny de Mol in HLF8: 'Ik heb mijn ex niet mishandeld'

6 april 2022 21:00 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Shima Kaes is vorige week uitgebreid gehoord door de politie over de vermeende mishandeling door haar ex-verloofde, Johnny de Mol. De gehele aangifte was vandaag te lezen in HP/DeTijd en die is niet mals. De Mol reageerde in zijn eigen talkshow HLF8.

Shima is naar eigen zeggen drie keer flink mishandeld door Johnny met veel blauwe plekken en een oog van dezelfde kleur als gevolg. Daar zouden ook getuigen van zijn. Een van hen is pikant genoeg Els Verberk, de vrouw van Johnny's vader John de Mol. Shima zou ook foto's van haar verwondingen aan de politie hebben overlegd. 

Verklaring van Johnny de Mol

Johnny de Mol opende HLF8 met deze verklaring: 

"Voor mij zijn er wel leukere dagen geweest, ik heb zelfs even getwijfeld of ik hier zou gaan staan vanavond omdat er een publicatie is verschenen waarin mijn ex mij opnieuw beschuldigt van dat ik haar heb geslagen, geschopt en gewurgd. Dat is een verhaal dat mij al een jaar of twee achtervolgt. Het gaat over een relatie van zeven jaar geleden. En die relatie was echt niet alleen harmonie, die verdiende zeker niet de schoonheidsprijs.

Maar in alle eerlijkheid en met twee vingers in de lucht: er is niets van waar. Ik heb dat allemaal niet gedaan en van mishandeling is zeker geen sprake. Reageren op deze aantijgingen zou alleen maar een welles nietes verhaal opleveren met uiteindelijk een moddergevecht in de media. Daar heb ik tot dusver niet aan meegedaan en daar ga ik ook niet aan meedoen. Geloof me, dat is best lastig. Wanneer dit een zaak wordt, en daar ziet het wel naar uit, zal ik mij verantwoorden op de daarvoor bestemde plek."

Meer over