Bijna te zien

Johnny de Mol komt in april met nieuw seizoen De Kwis met Ballen

21 februari 2024 12:10 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten

Johnny de Mol hoeft niet in zak en as te zitten nu Camping de Wildernisis afgelopen. Vanaf april is hij gewoon weer te zien en wel in een nieuw seizoen van De Kwis met Ballen.

Dus laat die ballen maar snel rollen!

De Kwis met Ballen

In De Kwis met Ballen betreedt elke ronde weer een nieuw team bestaande uit vijf personen het strijdtoneel. Johnny de Mol stelt hen vervolgens een vraag en geeft ze daarbij zes mogelijke antwoorden, waarvan er bij de eerste vraag vijf juist zijn. Ze moeten zich verdelen, maar daar hoort wel gelijk een risico bij: als een van de deelnemers op een fout antwoord staat, zal een enorme bal ze zonder pardon van de plank afduwen en uitschakelen.

Voor de rest van het team is er dan echter gelukkig nog niets verloren. Ze hoeven aan het einde van de rit immers slechts één speler over te houden om alsnog samen naar huis te gaan met 25.000 euro. Ligt het team daarvoor al uit het spel? Dan gaan de deelnemers naar huis met het bedrag dat hoort bij de laatste goed beantwoorde vraag.

Kijkcijfers

Dat De Kwis met Ballen nu al rekenen op een tweede seizoen, is overigens niet geheel verrassend. Het eerste seizoen telde tien afleveringen en was zeker een klein succesje te noemen. Wekelijks zaten er - inclusief uitgesteld kijken - zo'n 639.000 mensen voor de buis. Voor Johnny en het team is het te hopen dat ze dit weten door te zetten.

De Kwis met Ballen is vanaf zaterdag 6 april weer wekelijks om 21:30 uur te zien. 

Meer over