Johnny de Mol maakt Hotel SynDROOM

23 december 2016 12:50 | amusement | Door Televizier

© William Rutten

IN 2015 won Johnny de Mol de Gouden Televizier-Ring met zijn programma SynDROOM. In 2017 maakt hij een vervolg op dat succesvolle prorgramma: Hotel SynDROOM.

Johnny vertelde op Radio 538 dat Hotel SynDROOM juist is ontstaan door de Ring. „We hebben bewust even gewacht met een nieuw seizoen SynDROOM. Vorig jaar hebben we natuurlijk de Televizier-ring gewonnen. Als we terugkomen, wilden we dat doen met iets nieuws.”

Bekend en onbekend

Hotel SynDROOM wordt helemaal gerund door mensen met een beperking die moeten zorgen dat de gasten goed verzorgd worden. Volgens Johnny komen er bekende en onbekende mensen langs in het speciale hotel die allemaal iets bijzonders voor de crew betekenen.

Hulp-tv

Johnny de Mol heeft van hulptelevisie zijn specialiteit gemaakt. Naast SynDROOM maakte Johnny onlangs De reis van je leven waarin hij op droomreis ging met mensen die niet lang meer te leven hadden. Daarvoor hielp hij gezinnen met probleemkinderen in Family Island. Weer daarvoor bekomerde de De Mol-telg zich om gepeste kinderen in Project P.

Kritiek

In de Volkskrant verscheen onlangs een kritsche reeks over de hulp-tv van RTL, maar in die artikels werden de programma's van Johnny de Mol niet genoemd.

Johnny kreeg onlangs een flinke persoonlijk tegenslag te verduren

 

Meer over