Hier is De Mol!

Johnny de Mol maakt theatershow over eigen leven

24 april 2019 11:01 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
Johnny de Mol heeft in zijn leven al gepresenteerd, geacteerd en af en toe gezongen. En nu gaat ie ook nog het theater in met een programma over zijn eigen leven.

De De Mol-telg begint in juni met try-outs in Amsterdam, de première is op 19 september in het DeLaMar Theater en daarna gaat de show het hele land door. Kaartjes zijn te koop vanaf 19,50 euro.

Hier is De Mol! wordt als volgt aangeprezen: 'Je bent 40, de stad uit, getrouwd en hebt kinderen en roept dat het leven gevierd moet worden. Wat doe je? Blijf je tot 4u ’s nachts in de kroeg hangen of ga je je prioriteiten anders stellen? Vallen deze twee werelden te combineren? Johnny gaat de theaters in met verhalen en leuke anekdotes over zijn familie, goede doelen en zijn rock & roll leven. Dit alles onder begeleiding van een fantastische band onder leiding van Julian (de zoon van Linda de Mol red.), met bekende covers, maar ook nieuwe zelfgeschreven nummers.'

Johnny zingt

Bij Pauw gaf Johnny de Mol gisteren al een voorproefje van zo'n liedje zodat potentiële theaterbezoekers konden zien of ze zin hadden in een avondje Johnny. Hij zong Hoop dat je niet op me lijkt voor zijn 1-jarige zoontje Johnny.

Meer over