Johnny de Mol volgt Robert ten Brink op als host Holland's Got Talent

Holland's Got Talent krijgt een nieuwe presentator: Johnny de Mol. Hij volgt Robert ten Brink op, die het te druk heeft met andere programma's.

Robert ten Brink stopt na vijf jaar als presentator van Holland's Got Talent. Zijn agenda zit vol met opnames voor All You Need Is Love, Love Is In The Air en The Big Picture. Gelukkig heeft RTL 4 een goede opvolger klaarstaan: Johnny de Mol neemt het stokje over, meldt RTL Boulevard.

Koffie halen

Johnny is dolblij met zijn nieuwe klus. Na talentenjacht Superkids mag hij opnieuw een groot studioprogramma maken. "Wat ik vooral heel erg tof vind is dat de studio’s waar het wordt opgenomen, daar ben ik als veertienjarig jongetje begonnen met schoonmaken en koffie halen voor iedereen," vertelt de presentator aan Boulevard. "Dus om daar te lopen, dan moet ik altijd terugdenken aan die tijd."

Chantal Janzen

Holland's Got Talent keert na een jaar afwezigheid terug op de buis. Naast een nieuwe presentator heeft de talentenjacht ook een iets andere jury. Angela Groothuizen schuift aan bij Gordon, Dan Karaty en Chantal Janzen. Die laatste is trouwens de ex van Johnny de Mol, met wie hij nog steeds goede vrienden is. Chantal wilde ontzettend graag dat Johnny de show zou gaan doen. "Ze heeft nog net niet een pistool op mijn hoofd gezet."

Lees ook:
Angela Groothuizen nieuw in jury Holland's Got Talent

Meer over:

Reageren