Voorlopig

Johnny stopt met Waar is De Mol?

4 januari 2020 10:01 | amusement | Door Faye Heijnis

© ANP
Johnny de Mol stopt met zijn succesvolle programma Waar is De Mol?. Maar er ligt wel een nieuw programma bij SBS6 voor hem in het verschiet.

Johnny zet voorlopig een punt achter Waar is De Mol?, omdat het reisprogramma waarin de presentator met BN'ers op pad gaat veel tijd vergt. En dat matcht momenteel niet lekker met z'n gezinsleven. "Acht keer per jaar ben ik er een week tussenuit. We hebben nu bijna tien seizoenen gedaan. Het tiende seizoen komt er nog wel, maar dit jaar niet." 

Heftig 

Zijn twijfels sprak Johnny al eens uit in de Coen en Sander Show. "Het is gewoon best wel heftig", zei hij toen over het draaien van Waar is De Mol?. "Zo met kinderen en de thuissituatie, en dan gewoon zes keer een week lang. Vroeger vond ik dat hartstikke leuk, maar nu ga ik daar nog eens heel goed over nadenken. Dus dit zou zomaar het laatste seizoen kunnen zijn." 

Programma over dementie 

Gelukkig voor z'n fans, is Johnny binnenkort wel in een nieuw programma te zien. Eentje over dementie en de ziekte van Alzheimer. Iets wat hem nauw aan het hart ligt. "Mijn oma (Hannie de Mol, de moeder van John en Linda de Mol die in 2016 op 82-jarige leeftijd overleed, red.) leed aan de ziekte van Alzheimer en is er door overleden. Ik heb daar dus zeker wat mee." 

 

Meer over