Jokers jagen in vijfde aflevering Wie is de Mol?

De overgebleven kandidaten van Wie is de Mol? proberen tijdens een nieuw spel uit handen te blijven van een groep 'jagers'. Lukt het ze om ook nog oog te hebben voor de saboteur in hun midden?

Elke snipper informatie kan de kandidaten helpen bij de test die ze aan het einde van elke aflevering moeten maken. De kandidaten verhuizen in deze aflevering naar een andere locatie.

Jokers

Volgens kandidatenbegeleider Jan Peter Pellemans (ook bekend als JP in Lingo) worden deze twintig vragen doorgaans niet zo goed beantwoord; de spelers hebben ieder meestal vijf of zes vragen goed. Daarom is het verzamelen van jokers tijdens de spellen zo belangrijk. Die betekenen namelijk vaak het verschil tussen doorgaan of niet.

Jan Peter: 'Als je één joker inzet, heb je gemiddeld één vraag meer goed dan de rest. Dan is de kans groot dat je door bent.'

Mol-talk

Arjen Lubach en oud-Mol Kees Tol ontvangen donderdag Dennis Weening en Karin de Groot in MolTalk. Kijk rond 20:23 uur naar de voorbeschouwing en direct na WIDM naar de nabeschouwing.

Jennifer Hoffman is de vierde afvaller in Wie is de Mol. Lees hier het verslag van de spannende aflevering in de Filipijnen.

Reageren