Jongens van Temptation Island beginnen merknaam Tempa Brothers

Temptation Island-kandidaten Merijn, Jefferson en Herbert hebben elkaar gevonden op het eiland. Samen hebben zij de merknaam Tempa Brothers opgericht. Wat het precies inhoudt, blijft voorlopig nog een verrassing.  

De drie heren mogen dan wel teleurgesteld zijn in de daden van hun (ex-) vriendin in Temptation Island, gelukkig is één relatie sterk uit het programma gekomen. De bromance van Merijn, Jefferson en Herbert houdt nog steeds stand en de mannen zijn zelfs een eigen merknaam begonnen. Wat Tempa Brothers precies inhoudt blijft nog vaag, maar als we de foto op Instagram mogen geloven gaan de drie kleding verkopen en feestjes organiseren.

Tatoeage van Pommeline

De liefde tussen de mannen is zo sterk, dat ze alle drie een schedel op hun lichaam hebben laten tatoeëren met het bijschrift Tempa Brothers. Wie kan er beter tatoeëren dan verleidster Pommeline moeten zij gedacht hebben, want zij vereeuwigde de tekeningen op hun lichamen.

Boezemvrienden

Intussen hebben de boezemvrienden ook een gezamenlijk profiel op Instagram opgestart waar ze al hun activiteiten met de fans zullen communiceren. De fans, 14.000 volgers, wachten vol spanning, maar de heren laten nog op zich wachten. Het is niet bekend wanneer Merijn, Jefferson en Herbert hun merk zullen lanceren.

 

Afbeelding

 © Screenshot Instagram

Lees ook: Is Temptation Island nep?

Meer over:

Reageren