Zoenende tieners

Joost Prinsen vindt de liefde bij Noraly Beyer

25 juni 2021 10:18 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© ANP
Joost Prinsen (79) is na het overlijden van zijn echtgenote Emma begin 2020 weer opnieuw verliefd geworden. De acteur en presentator heeft een relatie met voormalig nieuwslezer Noraly Beyer (74).

De twee kennen elkaar al jaren en speelden samen in De afscheidsmonologen. In een gesprek met de Volkskrant vertelt Prinsen dat hij na het overlijden van zijn vrouw ineens weer aan Beyer moest denken en hoe leuk hij het toen met haar had. Hij nodigde haar uit voor een kop koffie, maar daarna kwam alles stil te liggen doordat hij besmet raakte met het coronavirus.

Zoenen als kinderen van 16

Het was daardoor lastig om af te spreken. Beyer stuurde hem een briefje met daarop: "Lieve prins, ik stuur je een bosi en een brasa om verder te genezen." Toen de acteur weer beter was, nodigde hij haar uit voor een lunch bij hem thuis. "Daar hebben we toen aan de keukentafel een beetje onhandig zitten zoenen als kinderen van 16 in een portiek", vertelt hij verder. 

Schuldgevoelens

Het stel heeft nu een lat-relatie. Prinsen vond het aan het begin wel lastig, geeft hij toe. Hij voelde namelijk vooral schuldgevoelens tegenover zijn overleden vrouw. "Frank Lammers, die dol was op Emma, zei tegen me: Ja Joost, Emma zou vast gewild hebben dat je voor de rest van je leven gaat zitten griepen in de hoek van je bank. Die opmerking hielp me wel een beetje over de schuldgevoelensbrug heen.”

Wel heeft hij in de armen van Beyer liggen huilen om Emma. "Dat is weird hoor, dat kan ik je wel vertellen. Dat is echt heel weird. Es gibt zwei Seelen in einem Körper. Ik heb twee zielen in mijn borst."

Meer over