Joram Kaat opvolger Manuel Venderbos als presentator EO Jongerendag

Niet Manuel Venderbos, maar Joram Kaat praat dit jaar de EO Jongerendag aan elkaar. De nieuwe presentator is dolblij met zijn nieuwe presentatieklus.

Manuel Venderbos moest de EO in november noodgedwongen verlaten, en daar was de presentator allesbehalve blij mee. Joram Kaat heeft waarschijnlijk minder moeite met zijn vertrek, hij volgt Venderbos op als presentator van de EO Jongerendag.

Joram Kaat 

Joram Kaat is al geruime tijd het gezicht van BEAM, het jongerenmerk van de EO. Hier heeft hij de nodige ervaring als presentator opgedaan én hij weet als geen ander hoe het er tijdens de EO Jongerendag aan toegaat. “Ik kom al heel lang op de EO-Jongerendag. De eerste jaren als bezoeker natuurlijk, maar de laatste jaren werkte ik achter de schermen mee. Dat ik nu vanaf het podium de dag ga beleven… WOW!!! Super vet!”, aldus de vrolijke Kaat.

Jezus-fan-dag

Joram Kaat kan niet wachten tot de EO Jongerendag begint. “Ik zie de EO-Jongerendag als een ‘Jezus-fan-dag’. Net als al die jongeren in het stadion vind ik het mooi om ons enthousiasme over Hem te delen en te vieren! Dit jaar denken we na over welk beeld we van Jezus hebben en wat we daarvan uitstralen naar anderen? Heel tof om dat met zoveel jongeren te mogen doen.” 

Ken je Joram Kaat nog niet? Check dan het onderstaande filmpje!

Reageren