Tóch knuffels op Schiphol

Joris Linssen: 'Geluk gehad met Hello Goodbye'

4 juni 2020 15:31 | amusement | Door Televizier

© ANP
Presentator Joris Linssen is enorm blij dat het nieuwe seizoen van het KRO-NCRV-programma Hello Goodbye nét voor de coronacrisis is gefilmd.

Joris Linssen zegt enorm dat het 'echt mazzel' is dat de opnames van het nieuwe seizoen Hello goodbye net voor de uitbraak van het coronavirus zijn afgerond: “Het is echt mazzel dat we deze nieuwe serie vóór de corona-crisis al hebben gefilmd. Nu zou dat echt een stuk lastiger zijn geweest".

Heerlijke omhelzingen

Op 21 juli keert Linssen terug op tv met een nieuw seizoen, waarin familieleden, vrienden en geliefden elkaar in de armen sluiten op het vliegveld. De presentator zegt over deze nieuwe reeks: "Het is een prachtige reeks vol opmerkelijke levensverhalen en telkens een heerlijke omhelzing aan het eind: dat gevoel waar we allemaal zo naar snakken".

Heimwee en Marokko

Ook deze reeks zal weer gevuld zijn met bijzondere verhalen. Zo staat in de eerste aflevering een vrouw centraal door heftige heimwee niet op reis kan met haar familie. Ook was Linssen aanwezig toen de repatriëringsvluchten vanuit Marokko landden op Schiphol.

Het nieuwe seizoen van Hello goodbye is vanaf dinsdag 21 juli om 20:30 uur te zien op NPO1.

Meer over