Leuk nieuws!

Joris Linssen keert terug met nieuw seizoen Hello Goodbye

15 mei 2024 17:35 | amusement | Door Tessa Kok

© Stijn Ghijsen
Er is een nieuw seizoen van Hello Goodbye in de maak. KRO-NCRV is momenteel een nieuwe reeks aan het opnemen met presentator Joris Linssen. Dat heeft de omroep bevestigd aan het AD.

Terugkeer

Het is alweer een tijdje geleden dat Hello Goodbye op de buis te zien was. De laatste aflevering was namelijk in mei 2022. Linssen presenteerde het programma al ruim 17 jaar. Hij nam de presentatie van de eerste veertien seizoenen voor zijn rekening.

Het 15e en 16e seizoen werden gepresenteerd door Klaas Drupsteen. In 2015 keerde Linssen terug als presentator van het programma. Dit deed hij het eerste seizoen samen met presentatrice Yvon Jaspers en daarna weer alleen. Hello Goodbye is één van de langstlopende programma’s op de Nederlandse televisie. 

Hello Goodbye

In Hello Goodbye spreekt Joris Linssen op Schiphol spontaan mensen aan die iemand wegbrengen of komen ophalen. Dit levert regelmatig ontroerende en verrassende gesprekken op.

Aan het AD vertelde Linssen een tijd geleden dat de eerste uitgebreide verhalen al aan hem verteld werden voordat iemand nog maar op de bank was gaan zitten. ''Dat is de magie van Hello Goodbye. De gesprekjes zijn kort - vaak maar tien minuten - en krachtig, maar iedere keer weten al die mensen mij te inspireren en te ontroeren, en ik hoop de kijkers thuis ook.’’

Het is nog niet duidelijk in welke vorm het programma terugkomt en wanneer de nieuwe afleveringen op de buis verschijnen. Wordt vervolgd!

Meer over