Joris Linssen voor 1 keer terug in de Taxi

4 april 2016 11:03 | amusement | Door Televizier

© Rogier Veldman

Joris Linssen wilde eigenlijk nooit meer achter het stuur van een taxi kruipen, maar voor het KWF maakt hij een uitzondering. 

Het is tien jaar geleden sinds Joris Linssen afscheid nam als taxichauffeur van het succesvolle programma Taxi. Joris zei destijds dat hij stopte op zijn hoogtepunt. Maar nu zit er hopelijk toch nog een climax aan te komen wanneer de presentator terug in de auto stapt in het kader van de KWF Marathonweken die op woensdag 20 april afsluiten met de show Marathon Live. De opbrengst van de taxiritten gaat naar kankeronderzoek. 

Pareltjes van gesprekken

In het programma Taxi praatte Joris als taxichauffeur met zijn passagiers die geen idee hadden dat ze werden opgenomen met een verborgen camera. Dat leverde vaak pareltjes van gesprekken op.  

Marathon Live

In Marathon Live doen presentatrices Caroline Tensen en Annemieke Schollaardt verslag van spectaculaire en hartverwarmende marathonacties, ontvangen zij bekende en onbekende actievoerders en maken zij de totaalopbrengst van de ‘KWF Marathonweken’ bekend. Ook komen wetenschappers aan het woord over het belang van onderzoek en zijn er muzikale optredens van grootse Nederlandse artiesten.

Marathon Live is op woensdag 20 april om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Meer over