Jort Kelder start met vierde seizoen Hoe Heurt Het Eigenlijk?

Vanaf donderdag 30 oktober vervolgt Jort Kelder zijn speurtocht naar etiquette en tradities in de vierde reeks Hoe Heurt Het Eigenlijk?.

Jort Kelder kan nog altijd leren van de mannen en vrouwen van adel, en dus start hij binnenkort met een nieuwe reeks Hoe Heurt het Eigenlijk? “Even vreesden we dat ze op waren, de even excentrieke als authentieke Hollandse elite. Maar nee heur!’’, vertelt de presentator.

Hoe Heurt Het Eigenlijk?

In het vierde seizoen Hoe Heurt Het Eigenlijk? gaat Jort Kelder lang bij elitekringen waar zelfs de ‘gewone’ kakker niet welkom is. “Ik dompel mij weer onder in de betere kakkerskringen, van onze uiterst charmante Zuid-Nederlandse adel tot de wereld van de jagers, de voetballers (sic!) en – lach niet - de Arabieren. Men weet dat ik van verkleedpartijen hou, maar die jurk… nou ja, kijk en huiver”, aldus de reporter.

Jort Kelder

Jort Kelder brengt in het vierde seizoen ook een bezoekje aan het verjaardagspartijtje van de Britse koningin én het wordt iets te gezellig tijdens een lunch met een Franse graaf.

Jort Kelder is dan misschien geen heilig boontje, hij woont tegenwoordig wel in een kerk.

Reageren