Jubileum DWDD wordt grootse studioshow

De Wereld Draait Door bestaat tien jaar, reden voor een feestje. Dit wordt op televisie gevierd met een grootse show in de grootste tv-studio van Europa: Studio 22.

Voor één keer verruilen Matthijs van Nieuwkerk en de zijnen hun knusse studio in de Amsterdamse Westergasfabriek voor het Hilversumse Studio 22. In deze studio zijn kijkcijferhits als Ik Hou Van Holland en The Voice of Holland opgenomen. 

Jubileumshow DWDD

De DWDD-jubileumspecial getiteld "Tot Zover!" belooft een spektakel te worden met alleen maar hoogtepunten. Alle huisbands brengen een ode aan Aretha Franklin, die al tien jaar voor aanvang in de studio gedraaid wordt. Er wordt teruggeblikt op de Jakhalzen, tien jaar actualiteiten en tien jaar mooie, ontroerende, spraakmakende gesprekken. Én de DWDD Recordings met tien artiesten aan tafel die één nummer spelen. Jan Mulder komt met zijn ergernissen over tien jaar DWDD, er is een mini-opera geschreven rond het verdriet van Erben Wennemars en komieken Pieter Derks en Peter Pannekoek leveren ook hun bijdrage. Als afsluiter staat er ook een speciale Lucky TV op het programma.

Ticketprijzen

Studio 22 biedt ruimte aan 800 man publiek. Wie bij de opnames aanwezig wil zijn, moet wel even in de buidel tasten. Een kaartje kost 25 euro. Wie lid is van de VARA krijgt vijf euro korting en niet-leden mogen alleen komen als ze lid worden van de omroep. Overigens moet er ook betaald worden om reguliere afleveringen van DWDD bij te wonen. Niet-leden betalen een tientje, wie wel lid is van de omroep mag voor vijf euro in het publiek plaatsnemen.

Reageren