Renaissance

Jubileumseizoen Wie is de Mol vol oud-deelnemers

27 juli 2020 11:19 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVROTROS
Het nieuwe, extra seizoen van Wie is de Mol? is er een met alleen oud-deelnemers als kandidaten. De eerste aflevering is op 5 september, maar de makers hebben nu al de eerste beelden gedeeld.

Wat we uit de eerste beelden van het nieuwe seizoen Wie is de Mol? kunnen opmaken, is dat het een all stars-seizoen is. Een seizoen met alleen oud-deelnemers dus! Het programma van AVROTROS heeft als titel Wie is de Mol? Renaissance gekregen.

Tweede kans

In WIDM Renaissance krijgen oud-deelnemers uit de eerste twintig seizoenen de kans om nogmaals of juist voor het eerst de Mol te ontmaskeren. De deelnemers aan het extra seizoen worden voor de start op 5 september niet bekendgemaakt. In de video van AVROTROS zijn in ieder geval oud-Mollen Jon van EerdMerel Westrik en Kees Tol te horen. Is dit dan ook dé kans voor Ron Boszhard om zijn grote Mol-avontuur alsnog uit te laten komen?

Italië

Het nieuwe seizoen van Wie is deMol? is opgenomen in Italië. In Toscane om precies te zijn, tevens de plek waar de 'Renaissance' zijn oorsprong vond. Het spel begin in Val d'Orcia, een streek in Midden-Italië. Tijdens hun zoektocht naar de Mol gaan de kandidaten langs de geboorteplaatsen en belangrijke bouwwerken van de reuzen van de Renaissance: Michelangelo, Caravaggio en Leonardo da Vinci. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een tweede kans om de Mol te vinden... 👀 Het jubileumseizoen van #wieisdemol zie je vanaf 5 september bij @omroep.avrotros op NPO 1.

Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) op

Meer over