Juf Ank in vrouwelijke versie Foute Vrienden

Ilse Warringa, bekend als Juf Ank in de Luizenmoeder, gaat meedoen aan het programma Foute Vriendinnen. RTL 5 maakt een vrouwelijke versie van Foute Vrienden, waarin de vriendengroep met onder andere Leo Alkemade en Tim Kamps elkaar in de meest gênante situaties brengt.

Pim Muda, Albert Jan van Rees, Pepijn Gunneweg, Leo Alkemade en Tim Kamps hebben elkaar flink te grazen genomen in Foute vrienden, maar nu zijn de vrouwen aan de beurt. Luizenmoeder-fans hoeven Ilse Warringa niet lang te missen, want in Foute vriendinnen zal de actrice zich aan hilarische pranks wagen.

Foute vrienden

Wie de vriendinnen van Ilse in het programma zullen zijn, wordt op een later moment bekend gemaakt. Het programma Foute vrienden is wereldwijd te zien onder de naam Impractical jokers. Nederland is het eerste land dat een female-versie van het programma maakt.

Foute vriendinnen

In Foute vriendinnen moeten vijf vriendinnen de meest gekke opdrachten uitvoeren, waarbij ze zichzelf vaak aardig voor schut zetten. Eén van hen krijgt een oortje in en de vier andere dames fluisteren haar in wat ze moet doen. Een verborgen camera registreert de uiteenlopende reacties op de grappige, gewaagde en gênante opmerkingen.

Lees ook: Interview met de oude Foute vrienden.

Meer over:

Reageren