Jurre Geluk nieuwe presentator Spuiten en Slikken

22 mei 2017 10:49 | amusement | Door Televizier

© Screenshot OUTtv

Jurre Geluk is het nieuwe gezicht van Spuiten en slikken. De presentator maakte eerder dit jaar nog furore met een Spuiten en slikken-reportage, waarin hij testte of mannen hand in hand kunnen lopen op straat.

Jurre Geluk was in maart groot nieuws toen hij voor Spuiten en slikken hand in hand over straat liep met een man. Hij werd flink uitgejoeld door voorbijgangers, die veel kritiek kregen van de kijkers. Met zijn reportage maakte hij kennelijk veel indruk op de programmadirectie van BNN-Vara. In het nieuwe seizoen van Spuiten en slikken is hij een van de vaste presentatoren.

Jurre Geluk

De trotse Jurre maakte het nieuws bekend tijdens het tv-programma Keur met peren van OUTtv. “Ik kom vanuit de BNN-VARA Academy, dat is dat opleidingstraject. En zo kwam ik bij 101TV. Het is eigenlijk de bedoeling dat je vanuit het opleidingstraject dan weer doorvloeit naar andere dingen. En dat is nu gelukt!”

Spuiten En Slikken

Spuiten en slikken werd in het verleden onder anderen gepresenteerd door Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink en Nicolette Kluijver. Sindsdien gaat het met de carrières van al deze presentatoren ontzettend goed. Dat belooft veel goeds voor de toekomst van Jurre.

Meer over