Juvat Westendorp wist al bij GTST-entree dat Ardil dood zou gaan

Nu zijn personage Ardil is overleden, verlaat Juvat Westendorp GTST alweer na twee maanden. Een shock voor de kijkers, maar zelf wist hij het al die tijd al.

Juvat Westendorp wist al vanaf het begin van zijn soapcarrière dat hij geen vaste rol zou krijgen in GTST. "Toen ik op dag één hier binnenkwam, zei de hoofdproducent al: jij gaat dood," vertelt Juvat aan RTL Boulevard. Afgelopen vrijdag overleed zijn personage Ardil na een dramatische valpartij.

Ardil

Voor Juvat was dit plotselinge einde dus al die tijd al duidelijk, maar toch baalt hij ervan: "Ik vind het natuurlijk wel ontzettend jammer dat het is afgelopen. Ik heb hier twee maanden lang met heel veel plezier gewerkt en ik heb mooie scènes mogen draaien." GTST was een warm bad voor Juvat: "Eigenlijk voelde ik me na een week al thuis. Al heel snel liep ik hier in een boxershort door de gang, een beetje maf te doen."

Maxime

Juvat speelde niet alleen veel scènes met zijn soapzus Dilan Yurdakul (Aysen), ook met Marjolein Keuning (Maxime) heeft hij vaak gewerkt, toen er liefde opbloeide tussen Ardil en Maxime. De acteur/danser heeft genoten van die opnames: "Mijn kleine neefje zei: ill, jij zoent met een oude vrouw. Maar dan zei ik: ja, dat klopt, dat zou jij ook wel willen hè?"

Lees ook:
Waarom begint GTST zo vaak te laat?

Meer over:

Reageren