'K3 Zoekt K3' dit najaar bij SBS 6 en VTM

K3 stopt in de huidige formatie: Karen, Kristel en Josje gaan op zoek naar drie nieuwe zangeressen. Dat doen ze in een tv-show van SBS 6 en het Vlaamse VTM.

K3 gaat op zoek naar drie nieuwe zangeressen en dat gebeurt in een grootse tv-show op SBS 6 en VTM. Karen DamenKristel Verbeke en Josje Huisman maakten het nieuws bekend op hun persconferentie over de toekomst van K3.

K3 Zoekt K3

Kristel vertelde: “Vanaf juni starten de opnames voor de grote zoektocht naar een nieuwe K3. Het programma zal de naam K3 Zoekt K3 krijgen.” Over de invulling van het programma is nog niet veel bekend, maar zeker is wel dat KarenKristel en Josje er een grote rol in spelen. Dit najaar komt de show op tv.

Commotie

SBS 6 kijkt uit naar de zoektocht naar de nieuwe K3. Zendermanager René Oosterman laat weten: “De populariteit van K3 in Nederland is enorm, wat ook bevestigd wordt door de commotie rondom de geruchten vanmorgen. Ik ben trots dat SBS6 ‘K3 zoekt K3’ gaat uitzenden dit najaar en dat we hiervoor opnieuw mogen samenwerken met VTM en Studio 100.

K2 Zoekt K3

De vorige K3-talentenjacht (K2 Zoekt K3) was ook een samenwerking tussen VTM en SBS 6. In die show gingen Karen en Kristel in 2009 op zoek naar een opvolger voor de vertrokken zangeres Kathleen. Josje Huisman kwam als winnaar uit de bus en maakte K3 weer compleet.

SBS 6 zendt vanavond om 20.00 uur een extra Shownieuws uit over het laatste nieuws rondom K3.

Lees ook:
Karen, Kristel en Josje geven de K3-fakkel door.

Reageren