Kan nieuw seizoen Stylist Van Het Zuiden Roy Donders nog redden?

Roy Donders is pas een jaar een beroemd, maar de hype rondom de realityster lijkt voorbij. Kan een nieuw seizoen Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden hem nog redden van de ondergang?

Roy Donders veranderde afgelopen jaar van een doodgewone volksjongen uit de Tilburgse wijk Broekhoven in de paillettenkoning van Nederland. Tijdens het WK bereikte Donders de sterrenstatus, maar daar lijkt nog maar weinig van over te zijn. 

Roy Donders

Roy Donders bracht nog een eigen drankje op de markt, maar vanaf dat moment daalde de populariteit van de Tilburger in sneltreinvaart. Om zijn bekendheid een boost te geven start RTL 5 dinsdagavond met nieuwe afleveringen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. 

Stylist Van Het Zuiden

Roy Donders mag dan wat minder populair zijn, hij krijgt nog altijd voldoende aandacht in zijn geboortestad. Roy en zijn nieuwe vriend Marvin worden gek van alle hysterie en gaan in het nieuwe seizoen op zoek naar een nieuw stulpje. 

RTL 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden is niet de enige realityserie die dinsdagavond wordt uitgezonden door RTL 5, Dubbel D in LA, de soap rondom pornoster Bobbi Eden, gaat ook van start. Televizier sprak met de rondborstige blondine over alle avontuurtjes die ze in Los Angeles beleefde.

Reageren