Kandidaat Alle Dagen Seks haakt af na 24 uur

31 juli 2014 15:11 | amusement | Door Televizier

Bart, één van de kandidaten van het nieuwe KRO-programma Alle Dagen Seks, is al na één dag afgehaakt. Zijn vriendin blijft onbevredigd achter.

In het nieuwe programma volgt Arie Boomsma vier stellen die elke dag, dertig dagen lang, de liefde bedrijven. In het ‘nationale sexperiment’ wordt onderzocht wat een dagelijkse dosis seks met een relatie doet. Het gaf de romance van kandidaat Bart in ieder geval geen boost. Hij haakte al na één dag af. 

Alle Dagen Seks

“Ik sta op zich heel erg achter de gedachte van het project, maar het verplichte karakter nekt mij. Zodra iets verplicht wordt heb ik er eigenlijk geen zin meer in“, zegt Bart op de website van Alle Dagen Seks. 

Intimiteit

Bart meldde zich aan voor de show, omdat hij meer intimiteit zocht binnen zijn relatie. Dat gaat op deze manier niet lukken, meent zijn vriendin Quirienne. “Ik ben er verschrikkelijk teleurgesteld over en immens boos. We hadden dit vooraf uitgebreid besproken. Ik keek er erg naar uit. Zo teleurstellend, zeker omdat hij mij altijd verwijt dat ik hem te weinig aandacht geef.” Quirienne voelt zich dus behoorlijk genaaid. 

Misschien kan Arie Boomsma de plek van Bart innemen. De presentator is sinds kort weer vrijgezel.

Meer over