Lotus

Kandidaat verlaat Utopia na politiebezoek

4 maart 2019 09:45 | amusement | Door Televizier

© Instagram Utopia.tv
Ophef in het beloofde land! Zaterdagavond gingen alle livestreams van Utopia offline. De politie is naar het terrein gegaan en daarna heeft kandidaat Lotus het televisieprogramma verlaten.

Direct kwam de geruchtenmachine op gang. Wat zou Lotus wel niet uitgespookt moeten hebben om door de politie van het terrein verwijderd te worden? Een woordvoerder van de politie bracht dan ook vrij snel een geruststellende mededeling: "De deelneemster heeft niet zelf met de politie gebeld. Maar er is een melding gedaan met een bepaalde reden en we zijn ernaartoe gegaan. Meer kan ik er niet over zeggen in verband met privacy."

Mike

Inmiddels heeft SBS de verklaring gegeven waar iedereen op wachtte. Ze miste haar vriend en wilde weg. SBS: "Lotus miste haar vriend Mike, die Utopia enkele weken geleden heeft verlaten. Lotus heeft hem vanuit Utopia geschreven dat ze Utopia heel graag snel wilde verlaten, maar dacht dat dit niet zou mogen."

Politie

Mike besloot daarop zijn liefde te redden. Hij schakelde de politie in die besloot de situatie ter plekke te beoordelen. "Eenmaal bij Utopia bleek dat Lotus alle vrijheid had om Utopia te verlaten als ze dat wenste. Lotus heeft het terrein van Utopia vandaag dan ook verlaten. Inwoners die Utopia willen verlaten zijn te allen tijde vrij om dit te doen en dat gold ook voor Lotus."

Meer over